fbpx

Nintendo sender Mario i kødet på Skylanders

/
/
img

Nintendo har måttet se til, mens først Skylanders og siden Disney Infinity med succes formåede at kombinere den fysiske legetøjsoplevelse med en virtuel spilverden. Men nu vil selskabet bag så kendte spilfigurer som Mario og Donkey Kong også gerne blande sig i legen – og ikke mindst have en bid af det lukrative marked.

Nintendo sender Mario i kødet på Skylanders (1)Nintendo vil derfor lancere en række legetøjsfigurer baseret på deres forskellige spiluniverser. Figurerne er udstyret med den NFC-teknologi (Near Field Communication) som allerede er indbygget i firmaets Wii U konsol, op på denne måde vil de nye figurer være i stand til at lagre spildata.

Ligesom med Skylanders og Disney Infinity vil Nintendos figurer gemme den enkelte spillers data og unikke indstillinger. Men til forskel fra konkurrenterne er det ikke Nintendos tanke, at figurerne udelukkende skal være knyttet til en enkel spiltitel.

”Figurerne, som forbrugerne kan købe og samle på, vil fungere sammen med flere forskellige spil, som vi udgiver, og vi sigter mod at udvikle flere spil, som skal være kompatible med figurerne,” fortæller Nintendos direktør Saturo Iwata i en pressemeddelse.

Nintendo planlægger at lancere de første figurer sidst i 2014, hvor de vil kunne fungere sammen med spil til Wii U. I løbet af 1015 kommer så en infrarød sender til Nintendos håndholdte konsoller 3DS og 2DS, så figurerne også kan benyttes sammen med disse.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :