fbpx

Tilbage til Fremtiden går retro

/
/
img

Marty McFly og Doc Brown som klassiske actionfigurer

Hvordan ville actionfigurer baseret på filmen Tilbage til Fremtiden have set ud, hvis de nu var blevet lanceret midt i firserne af legetøjsfirmaet Kenner, der blandt andet stod bag Star Wars-figurerne, og derfor dengang dominerede markedet for actionfigurer?

Det er et af de spørgsmål, som det amerikanske legetøjsfirma Super7 beskæftiger sig med i deres serie af ReAction-figurer. Super7 har nemlig i samarbejde med firmaet Funko lanceret Tilbage til Fremtidens to hovedpersoner Doc Brown og Marty McFly samt George McFly og Biff Tannen som klassiske actionfigurer i et design, der efterligner den måde, som Kenner lavede figurer på.

De fire Tilbage til Fremtiden-figurer har således begrænset bevægelighed, ligesom detaljegraden er en helt anden end den, der ses i moderne actionfigurer. Det er imidlertid næppe figurer der dukker op i de danske legetøjsbutikker, men de kan bestilles via den amerikanske Amazon-side for cirka 60 kr. stykket.

Super7 første ReAction-figurer dukkede op allerede sidste år ved tegneseriemessen San Diego Comic Con, hvor firmaet lancerede figurer baseret på filmen Alien bygget over prototyper, som Kenner fik fremstillet men aldrig sat i produktion –læs mere om Alien-figurerne her.

I år har Super 7 og Funko desuden lanceret klassiske actionfigurer baseret på blandt andet Terminator og Predator.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :