fbpx

Tilbage til Fremtiden går retro Nyheder

Marty McFly og Doc Brown som klassiske actionfigurer

Hvordan ville actionfigurer baseret på filmen Tilbage til Fremtiden have set ud, hvis de nu var blevet lanceret midt i firserne af legetøjsfirmaet Kenner, der blandt andet stod bag Star Wars-figurerne, og derfor dengang dominerede markedet for actionfigurer?

Det er et af de spørgsmål, som det amerikanske legetøjsfirma Super7 beskæftiger sig med i deres serie af ReAction-figurer. Super7 har nemlig i samarbejde med firmaet Funko lanceret Tilbage til Fremtidens to hovedpersoner Doc Brown og Marty McFly samt George McFly og Biff Tannen som klassiske actionfigurer i et design, der efterligner den måde, som Kenner lavede figurer på.

De fire Tilbage til Fremtiden-figurer har således begrænset bevægelighed, ligesom detaljegraden er en helt anden end den, der ses i moderne actionfigurer. Det er imidlertid næppe figurer der dukker op i de danske legetøjsbutikker, men de kan bestilles via den amerikanske Amazon-side for cirka 60 kr. stykket.

Super7 første ReAction-figurer dukkede op allerede sidste år ved tegneseriemessen San Diego Comic Con, hvor firmaet lancerede figurer baseret på filmen Alien bygget over prototyper, som Kenner fik fremstillet men aldrig sat i produktion –læs mere om Alien-figurerne her.

I år har Super 7 og Funko desuden lanceret klassiske actionfigurer baseret på blandt andet Terminator og Predator.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , ,