fbpx

Actionfigurer får deres egen Hall of Fame

/
/
img

”I evigheder har mennesket spurgt sig selv, hvilke actionfigurer fortjener at blive kaldt de bedste nogensinde?”

Med disse ord byder folkene bag den nyligt indstiftede Action Figure Hall of Fame velkommen til deres webside, og inviterer brugerne til at deltage i afstemningen om, hvilke ti figurer der i første omgang skal optages i Hall of Fame.

Afstemningen varer indtil den 31. oktober, og det er muligt at stemme på 25 forskellige actionfigurer her i blandt Kenners klassiske Boba Fett-figur fra 1979, 1984-udgaven af Leonardo fra Teenage Mutant Ninja Turtles og ikke mindst den oprindelige 12 tommer G.I. Joe-figur, som Hasbro lancerede i 1964. Du finder afstemningen her.

Netop G.I. Joe-figuren betragtes generelt som den første actionfigur, og således er figurens 50 års jubilæum anledningen til, at folkene bag Action Figure Hall of Fame, der består af en række amerikanske legetøjssamlere og eksperter, langt om længe søsætter projektet.

Det er planen, at der skal optages ti figurer hvert år. De eneste to krav for at en actionfigur kan komme i betragtning er, at figuren dels er mindst 25 år gammel – og så skal den være sej.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :