fbpx

Det er farligt at lege med Jamie Oliver

/
/
img

Den engelske tv-kok Jamie Oliver har ganske givet haft de bedste intentioner, da han indgik et samarbejde med den australske supermarkedskæde Woolworths omkring konceptet Jamie’s Garden, der skal være med til at gøre det sjovt for børn at dyrke grøntsager og spise sundt.

Det er farligt at lege med Jamie Oliver_2En del af konceptet bestod således af otte forskellige ”sunde” bamser (appelsin, bønne, banan, broccoli, rødbede, pære, grape og tomat), som blev sat til salg i Woolworths butikker. Bamser som supermarkedskæden nu er tvunget til at tilbagekalde, efter det australske forbrugerråd Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) har kigget på dem.

”Hænder og fødder på alle figurer er dårligt hæftet til kroppen, og kan ryge af og være til kvælningsfare for mindre børn. Bønne-bamsen har endvidere en indre ståltrådswire med skarpe ender, der kan gå gennem stoffet og gøre skade,” lyder det i vurderingen fra ACCC. Læs hele teksten her.

Woolworths undskylder selvfølgelig for ulejligheden i en pressemeddelelse, og tilbyder kunderne deres penge tilbage.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :