fbpx

Legends of Cthulhu som actionfigurer

/
/
img

Den amerikanske forfatter H.P. Lovecraft skrev i slutningen af 1920’erne en lang række noveller og romaner med tilknytning til hans selvopfundne Cthulhu. Historier, der siden har tjent som inspiration for utallige gyserforfattere og –film, og som nu skal danne baggrund for en serie af retro actionfigurer fra det lille amerikanske legetøjsfirma Warpos.

Warpo har fået designet fire Legends of Cthulhu-prototyper i et visuelt design, som lægger sig op af den måde actionfigurer tog sig ud på for omkring 30 – 35 år siden. De fire figurer forestiller klassiske arketyper fra Lovecrafts univers: Spawn of Cthulhu, The Cultist, The Deep One og The Professor. Hver af figurerne måler de obligatoriske 3,75 tommer i højden, og har hver især kun fem bevægelige led. Figurernes indpakning er selvfølgelig designet på samme retro-facon.

”Vi voksede op i 70’erne og 80’erne og dyrkede rollespil som Dungeons & Dragons og Call of Cthulhu. Vi har altid synes, at Lovecrafts verden har fortjent sine helt egne actionfigurer, og netop den periode omkring 1980, hvor hans værker fik deres moderne gennembrud, og actionfigurer havde deres gyldne periode, passer perfekt til hinanden,” fortæller folkene bag Warpo på projektets Kickstarter-side.

Warpo har nemlig vendt sig mod Kickstarter for at finde finansiering til at realisere de fire Lovecraft-actionfigurerne. Målet er sat til 60.000 dollar, og i skrivende stund har Warpo nået at indsamle lige over halvdelen af dette beløb. Kickstarter-kampagnen udløber først den 9. juli, og du har derfor rig mulighed for at være med til at finansiere projektet. Du skal skyde 90 dollar i projektet for at modtage alle fire figurer.

Læs mere om Warpos Lovecraft-figurer på Kickstarter.

OPDATERING: Det tog kun tre dage for Warpo at nå deres mål på Kickstarter …

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :