fbpx

Legetøjsminder: Forsanger i By the Patient – Tan Møhl-Hansen

/
/
img

Når de første guitarriffs lyder på metalfestivallen Copenhell senere i dag, så er det den danske gruppe By the Patient, der sparker tre dage med tung musik i gang med pre-listening-event i HiFi-klubbens telt, hvor publikum får lejlighed til at høre deres nye skive Gehenna.

Vi fangede By the Patients forsanger Tan Møhl-Hansen i øvelokalet til en hurtig snak om legetøjsminder.

 

Hvilket stykke legetøj var det bedste, du havde som barn?
Det har været Lego – politistationen blandt andet, og biler og vejbaner. Jeg havde det nok sjovest med at bygge mine helt egne til, jeg var alt for utålmodig til at følge de der instruktioner. Men jeg havde også både Spider-Man- og Star Wars-figurer, det er dog mest figurer, jeg pudsigt nok har leget alene med.

 

Hvilket stykke legetøj har du ønsket dig allermest som barn – uden nogensinde at have fået det?
Jeg ville gerne have haft sådan en legetøjsbil, som man selv kunne køre i. Jeg var meget besat af biler, så sådan en kunne have været rigtig fed at have.

 

Hvad er det bedste stykke legetøj, du nogensinde har mistet eller ødelagt?
Jeg havde en Teenage Mutant Ninja Turtles-figur, det har muligvis været Donatello, som fik revet armene af, da jeg legede med nogle venner. Jeg husker at min mor blev ret skuffet og sur over det, og det var sgu ikke så fedt, når man selv var lidt ked af det.

 

Er der noget legetøj, du bare kigger på i dag og tænker – orv, gid, jeg havde haft det som barn?
Jeg ser nogle gange de her fjernstyrede helikoptere – sådan en ville helt sikkert have været sej at have, da jeg var mindre. Men ellers synes jeg nok, at jeg havde det legetøj jeg skulle have.

 

Hvad er dit bedste stykke voksenlegetøj?
Musikinstrumenter – guitarer. Det er ikke sådan, at jeg samler på dem, men jeg vil gerne have flere, end de to jeg har lige nu. Det bliver nok en Gibson næste gang. Ellers må mit voksenlegetøj være min mobiltelefon og min spillekonsol – lige for tiden har jeg spillet en del Football Manager.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :