fbpx

Nintendos Skylanders konkurrent hedder Amiibo

/
/
img

Nintendo vil have en del af det marked for actionfigurer kombineret med computerspil, som Skylanders og Disney Infinity sidder hårdt på. Det kunne Nintendo fortælle allerede i starten maj måned, hvor vi skrev lidt om deres legetøjsplaner her.

I forbindelse med den store spilmesse E3, som løber af stablen i Los Angeles i denne uge, har Nintendo valgt at løfte sløret for deres helt konkrete planer for Amiibo, som deres kombination af legetøj og computerspil er blevet døbt.

Det specielle ved Nintendos Amiibo er, at de kommende legetøjsfigurer ikke vil være knyttet til et specifikt spil, men i stedet til en række forskellige spil som så understøtter Amiiboo. Det første af disse Amiibo-kompatible spil bliver Super Smash Bros, som udkommer til Wii U sidst på året.

Figurerne udnytter NFC-teknologi, som er indbygget i Wii U Controlleren, så spilleren ved at røre controlleren med sin legetøjsfigur, ser den blive vakt til live inde i spillet. Her kan den så bruges til at slåsse med eller mod såvel andre spillere som computerstyrede modstandere, og de ting, figuren lærer i spillet, gemmes direkte i figuren – på grundlæggende samme måde som det kendes fra netop Skylanders og Disney Infinity.

Nogle af de første Amiibo-figurer bliver blandt andet Mario, Donkey Kong, Link og Metroid, men der bliver også plads til mere usædvanlige valg som for eksempel en figur fra fitnesspillet Wii Fit Trainer. Nintendo planlægger at inkludere Amiibo-funktioner i spil som Mario Kart 8, Mario Party 10, Captain Toad: Treasure Tracker og Yoshi’s Woolly World, og i løbet af 2015 lanceres også en adapter, så spil til den håndholdte 3DS-konsol også kan benytte Amiboo-figurer.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :