fbpx

Uglydolls sætter kurs mod Oz og Star Trek

/
/
img

Folkene bag Uglydolls, legetøjsfirmaet Pretty Ugly, har i anledningen af 75 års jubilæet for filmklassikeren Troldmanden fra Oz indgået en aftale med filmselskabet Warner Bros, så de ”grimme bamser” kan træde i skuespilleren Judy Garlands fodspor med kurs mod Smaragdbyen.

“Vi er hos Uglydoll beærede over at samarbejde med et så ikonisk et brand netop som det fejrer 75 års jubilæum. Troldmanden fra Oz har været en af vores favoritter gennem mange år,” udtaler Drew Matilsky fra Pretty Ugly i pressemeddelsen.

Det bliver dukken Moxy, der får rollen som Dorothy mens Wage, Jeero, Babo får lov til at være henholdsvis blikmanden, løven og fugleskræmslet og Ox skal være den Onde Heks fra Vest. The Wizard of Oz-Uglydolls kommer først i butikkerne til foråret 2015.

Pretty Ugly har også indgået en licensaftale med tv-selskabet CBS, der lader Uglydolls indtage kommandobroen på rumskibet Enterprise fra tv-serien Star Trek. Her er rollerne fordelt så dukken Wage trækker i Captain James T. Kirks uniform mens vi får Ox at se som Spock, Ice-Bat som Scotty, Babo som Doctor McCoy og Tray som Uhura.

Uglydolls Star Trek-dukkerne ankommer først i butikkerne senere i 2015.

Uglydolls sætter kurs mod Oz og Star Trek (1)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :