fbpx

Byg dit helt eget KISS

/
/
img

Rockgruppen KISS er muligvis et af de navne i musikindustrien, der har gennem årene har været bedst til at udnytte mulighederne inden for merchandise – og nu er bandets fire medlemmer også klar som byggeklodser.

Byg dit helt eget KISS (1)Det er legetøjsfirmaet K’nex, der står bag det lille sæt med minifigurer af Demon, Starchild, Spaceman og Catman, som medlemmerne af KISS kalder sig, når de er i makeup. Med det lille sæt følger også instrumenter, kostumer og en lille scene.

Går ambitionerne imidlertid på at sende KISS på turne, har K’Nex også lanceres sættet KISS Rock Stage Big Rig Building Set. En stor mobilscene komplet med to roadier.

KISS-sættene kan købes direkte gennem K’Nex webbutik, som så desværre ikke sender til Danmark, samt i udvalgte amerikanske legetøjsbutikker.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :