fbpx

Byg dit helt eget KISS Nyheder

Rockgruppen KISS er muligvis et af de navne i musikindustrien, der har gennem årene har været bedst til at udnytte mulighederne inden for merchandise – og nu er bandets fire medlemmer også klar som byggeklodser.

Byg dit helt eget KISS (1)Det er legetøjsfirmaet K’nex, der står bag det lille sæt med minifigurer af Demon, Starchild, Spaceman og Catman, som medlemmerne af KISS kalder sig, når de er i makeup. Med det lille sæt følger også instrumenter, kostumer og en lille scene.

Går ambitionerne imidlertid på at sende KISS på turne, har K’Nex også lanceres sættet KISS Rock Stage Big Rig Building Set. En stor mobilscene komplet med to roadier.

KISS-sættene kan købes direkte gennem K’Nex webbutik, som så desværre ikke sender til Danmark, samt i udvalgte amerikanske legetøjsbutikker.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,