fbpx

Konkurrence: Vind Skylanders Guess Who

/
/
img

Har du vinger? Kan du flyve? Har du tentakler?
skylanders_-_guess_who_01Spørgsmålene i en omgang af brætspillet Skylanders Guess Who bliver meget hurtigt fantasifulde, når de to deltagere hver især forsøger at regne ud, hvilken Skylander modstanderen har valgt at være.
Vi har fået mulighed for at udlodde et eksemplar af Skylanders-versionen af det klassiske brætspil Hvem er Hvem. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet nederst – hvis du har brug for hjælp, så kan du kigge her.

Denne konkurrence er sponsoreret af Bergsala Enigma og varer indtil fredag den 8. august kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.
Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :