fbpx

Lad os lege Alien – som i gamle dage

/
/
img

Husker du dengang i starten af firserne, da du og vennerne legede Alien med de klassiske actionfigurer fra legetøjsfirmaet Kenner – dem der også lavede Star Wars-figurerne?

lad os lege alien (1)Det gør du næppe, for Kenners oprindelige actionfigurer baseret på filmen Alien kom aldrig videre end til prototypestadiet. I hvert fald ikke før sidste år, hvor det amerikanske legetøjsfirma Super 7 i forbindelse med tegneseriemessen San Diego Comic Con lancerede et sæt actionfigurer baseret på førnævnte prototyper. En historie du kan læse mere om her.

Når dette års San Diego Comic Con løber af stablen i slutningen af juli, er Super 7 klar til at udvide deres serien af Alien-actionfigurer med et såkaldt playset, så du selv kan lege Alien og astronauter i en plastikversion af det kammer, hvor filmens figurer første gang møder de livsfarlige udenjordiske livsformer.

Super 7’s Egg Chamber-playset er selvfølgelig målrettet samlere, og vil derfor i første omgang udelukkende være til salg på San Diego Comic Con – det betyder også, at hvis du ikke lige skal en smut forbi det sydlige Californien, og er parat til at stå lang tid i kø, må du ty til Ebay i dagene efter tegneseriemessen, hvis du skal have fingrene i dette playset.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :