fbpx

Legoland åbner i Japan i 2017 Nyheder

I 2017 åbner portene til det ottende Legoland, som kommer til at ligge i byen Nagoya ved den japanske Stillehavskyst. Det japanske Legoland får samme størrelse som Legoland i Florida, der har et areal på 0,58 kvadratkilometer – cirka fire gange så stort som Legoland i Billund.

Ifølge Berlingske Business kommer det til at koste knap 1,7 milliarder kroner at etablere Legoland i Japan, en investering som foretages i fællesskab af Legofamiliens pengetank, Kirkbi, og selskabet Merlin Entertainment, der er verdens anden største inden for drift af forlystelsesparker og lignende. (Merlin Entertainment står bl.a. også bag Madame Tussauds voksmuseer rundt om i verden).

Det første Legoland åbnede i Billund allerede i 1968, siden er der åbnet Legoland-forlystelsesparker i Malaysia, Tyskland, England, Californien og Florida. Det syvende Legoland åbner i Dubai i løbet af 2016, og som nævnt skal det ottende Legoland efter planen åbne i Japan i 2017.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , ,