fbpx

Optimus Prime med indbygget PlayStation

/
/
img

Optimus Prime med indbygget PlayStationDet japanske legetøjsfirma Takara Tomy har indgået af aftale med Sony om at producere en helt unik udgave af den klassiske Transformers-figur Optimus Prime, der i stedet for som sædvanligt at kunne forvandle sig til en lastbil, transformerer sig til en PlayStation One-spillekonsol.

Aftalen er truffet i forbindelse med, at Sony i år og næste år kan fejre PlayStation-spillekonsollens 20 års jubilæum. Den første PlayStation blev nemlig lanceret i Japan i december 1994, mens maskinen først dukkede op i USA og Europa i september 1995.

Den første PlayStation var i produktion helt frem til 2006, og det vurderes, at spillekonsollen på verdensplan har solgt over 100 millioner eksemplarer. Takara Tomys version af Optimus Prime transformerer sig til den såkaldte PlayStation One-model, der er en mindre og mere kompakt version af PlayStation-konsollen, som Sony lancerede i 2000.

Det skal måske for en god ordens skyld bemærkes, at PlayStation-versionen af Optimus Prime ikke vil være en fungerende spillekonsol. Det er heller ikke første gang Takara Tomys kombinerer Transformers med spillekonsoller, de har allerede lavet en Megatron Mega Drive-transformer, som lanceres senere i år.

Endnu er der hverken rigtige foto, priser eller oplysninger om den præcise udgivelsesdato eller tingængelighed for PlayStation-versionen af Optimus Prime, andet end at den er planlagt til starten af 2015.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :