fbpx

Skylanders i elite-udgaver

/
/
img

Skylanders i elite-udgaver (1)Spiludgiveren Activision er til oktober klar til at lancere Skylanders: Trap Force, der er det fjerde spil i den populære serie, hvor actionfigurer møder spillenes virtuelle verden. Det betyder, at der endnu engang dukker en masse nye figurer op i butikkerne, som både børn og forældre skal lære at kende.

Så blot for at gøre det hele en smule mindre overskueligt, benyttede Activision den netop overståede tegneseriemesse San Diego Comic Con til at løfte sløret for endnu otte nye figurer i en helt nye serie kaldet Eon’s Elite.

”Eon’s Elite repræsenterer de mest ikoniske figurer fra det oprindelige Skylanders-spil, som startede det hele. De otte figurer er ikke blot af høj kvalitet, men tjener også til at hædre figurernes styrke, mod og engagement,” fortæller Josh Taub fra Activision Publishing.

De otte figurer i Eon’s Elite er således elite-udgaver af allerede eksisterende Skylander-figurer, og vil kun blive produceret i et begrænset oplag. Når figurerne benyttes i spillene, vil Eon’s Elite-figurer samtidig være op til tre gange så stærke, som de almindelige Skylanders-figurer

I første omgang har Activision offentliggjort billeder af elite-versionerne af Spyro og Chop Chop.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :