fbpx

The Walking Dead som byggeklodser

/
/
img

Walking Dead som byggeklodser (1)Byggeklodser skal være meget sejere, mener tegneserieskaberen og legetøjsdesigneren Todd McFarlane, der til efteråret lancerer tre forskellige byggeklodssæt baseret på den populære tv-serie The Walking Dead (der i forvejen er baseret på tegneserien af samme navn).

”Da jeg for tyve år siden så hylderne med actionfigurer i butikkerne, så jeg også et kunstnerisk hul. Jeg spurgte mig selv, om actionfigurer ikke kunne se sejere ud. Det viste sig, at svaret var ja, og jeg har nu i tyve år overlevet side om side med de store drenge i branchen ved at lave den slags actionfigurer. Nu kaster jeg blikket på en anden hylde med legetøj og stiller det samme spørgsmål – og svaret er stadig ja,” udtaler Todd McFarlane i pressemeddelsen.

I første omgang lanceres de tre The Walking Dead-byggeklodssæt samt en serie af figurer i blindbags udelukkende i de amerikanske Toys“R”Us-butikker.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :