fbpx

The Walking Dead som byggeklodser Nyheder

Walking Dead som byggeklodser (1)Byggeklodser skal være meget sejere, mener tegneserieskaberen og legetøjsdesigneren Todd McFarlane, der til efteråret lancerer tre forskellige byggeklodssæt baseret på den populære tv-serie The Walking Dead (der i forvejen er baseret på tegneserien af samme navn).

”Da jeg for tyve år siden så hylderne med actionfigurer i butikkerne, så jeg også et kunstnerisk hul. Jeg spurgte mig selv, om actionfigurer ikke kunne se sejere ud. Det viste sig, at svaret var ja, og jeg har nu i tyve år overlevet side om side med de store drenge i branchen ved at lave den slags actionfigurer. Nu kaster jeg blikket på en anden hylde med legetøj og stiller det samme spørgsmål – og svaret er stadig ja,” udtaler Todd McFarlane i pressemeddelsen.

I første omgang lanceres de tre The Walking Dead-byggeklodssæt samt en serie af figurer i blindbags udelukkende i de amerikanske Toys“R”Us-butikker.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,