fbpx

Anders And er klar til Disney Infinity 2.0

/
/
img

Når Disney Interactive den 19. september lancerer det helt nye Disney Infinity 2.0, og atter engang lader den virtuelle spilverden og de fysiske actionfigurer mødes, får en af de mest populære Disney-figurer mulighed for at lege med.

TB_DonaldDuck_Package_Final (1)I forbindelse med den netop overståede spilmesse Gamescom i Køln, kunne Disney Interactive nemlig løfte sløret for deres udgave af Anders And, som i spillet er baseret på den oprindelige tegnefilmsversion og hans dertilhørende hidsighed.

Anders And udkommer som selvstændig figur og ikke i forbindelse med et såkaldt Play Set, hvilket betyder, at den hidsige and udelukkende kan benyttes i Disney Infinity-spiltypen Toy Box.

Disney Interactive kunne også i forbindelse med Gamescom fortælle, at der til november udkommer en alternativ startpakke til spillet kaldet Disney Infinity 2.0: Toy Box Combo Pack. Dette er en pakke som henvender sig til de spillere, som foretrækker det klassiske Disney-univers frem for de Marvel-superhelte, som følger med septembers lancering.

Disney Infinity 2.0: Toy Box Combo Pack byder derfor foruden selve spillet og Disney Infinity 2.0 basen på figurerne Merida og Stitch samt de to Toy Box Game Discs ’Stitch’s Tropical Rescue’ og ’Brave Forest Siege’.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :