fbpx

Boba Fett-actionfigur i fuld størrelse

/
/
img

Dusørjægeren Boba Fett har siden han gjorde sin entre i Emperiet slår igen fra 1980, har han været en af de mest populære figurer i Star Wars-universet. Og de tidlige actionfigurer af ham fra legetøjsfirmaet Kenner er i dag eftertragtede samlerobjekter – specielt hvis du kan få fat i versionen med en rygraket, der kan affyres.

Boba Fett-figuren som legetøjsfirmaet Gentle Giant netop nu arbejder på er baseret på en 3D skanning af legetøjsfirmaet Kenners oprindelige 3,75 tommer Boba Fett actionfigur. Forskellen er blot at denne nye version måler 182 centimeter i højden. Prisen ligger på 2.750 dollar, eller rundt regnet 15.500 kroner, men så er figuren også håndmalet.

Boba Fett-figuren er først klar til levering i efteråret 2015, men kan allerede nu forudbestilles på Gentle Giants webside.

Hvis du er bange for, at Boba Fett figuren skal føle sig alene, kan du eventuelt tage et kig på den Darth Vader-figur i fuld størrelse, som Gentle Giant lancerer i foråret 2015. Den figur har vi tidligere skrevet om her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :