fbpx

Guardians of the Galaxy i Disney Infinity 2.0

/
/
img

Netop nu hitter action/superheltefilmen Guardians of the Galaxy stort i biograferne verden over – og også her I Danmark. Så det kommer ikke som nogen stor overraskelse, at Disney selvfølgelig lancerer et Guardians of the Galaxy Play Set til det kommende Disney Infinity 2.0.

Sættet kommer til at indeholde actionfigurer baseret på filmens fem primære figurer Star-Lord, Rocket Raccoon, Drax, Gamora og Groot. Og fordi der netop er tale om et Play Set, får de fem helte deres helt egen historie at boltre sig i, hvor de tager kampen op mod den grumme skurk Ronan the Accuser.

Samtidig kan figurerne fra Guardians of the Galaxy også begive sig ind i Disney Infinitys Toy Box-spiltype, hvor alle Disney Infinity-figurer frit kan deltage – hvem vil ikke gerne se Rocket Raccoon side om side med Agent P fra Phineas & Ferb eller prinsesserne fra Frost.

Disney kan samtidig fortælle, at der også udkommer Disney Infinity 2.0-actionfigurer baseret på Marvel-skurkene Loki, Ronan the Accuser og Green Goblin. Er du mere til de almindelige Disney-figurer, så dukker både Klokkeblomst og Stitch også op til brug i Toy Box-spiltypen.

Disney Infinity 2.0 udkommer den 19. september, og spillet vil være fuldt lokaliseret til dansk.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :