fbpx

Hamleys åbner Europas største legetøjsbutik Nyheder

Når butikskæden Hamleys senere i år slår dørene op til deres helt nye legetøjsbutik i Moskva, inviteres legebørn i alle aldre indenfor i et to etagers legetøjsparadis på ikke mindre end 6.700 kvadratmeter. Det er omkring størrelsen på en fodboldbane og cirka halvanden gange så stort som Hamleys’ flagskibsbutik i Regent Street i London.

Hamleys’ butik i Moskva bliver Europas største legetøjsbutik. Verdens største legetøjsbutik er i øjeblikket Toys R Us butik på Times Square i New York, der har et areal på imponerende 10.200 kvadratmeter.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,