fbpx

Nye Lego The Simpsons-figurer rygtes i 2015

/
/
img

I starten af maj blev den første serie af Lego Minifigurer baseret på tv-serien The Simpsons sluppet løs i butikkerne – lanceringen af de 16 figurer skete i forbindelse med seriens 25 års jubilæum, og det blev en stor succes.

”For mig har den Lego Minifigur-serie været en kæmpe succes – jeg har solgt omkring fem gange så meget af den serie i forhold til de almindelige serier af Lego Minifigurer,” fortæller Benjamin Herbst fra den københavnske legetøjsbutik Superhelten.

Benjamin Herbst vurderer, at The Simpsons Lego Minifigurerne har hevet fat i et helt nyt publikum, som ikke normalt ville købe Lego. Butikken har samtidig tilbudt kunderne at kunne købe komplette sæt af serien, i stedet for at skulle prøve lykken med de små lukkede poser. Et tilbud som over 300 The Simpsons-fans har benyttet sig af.

”Jeg ville være lykkelig, hvis der kom en ny serie af The Simpsons Lego Minifigurer – og meget gerne flere. Der er jo masser af figurer fra serien, som kunne laves i Lego-versioner,” siger Benjamin Herbst.

Og det kunne godt se ud til, at det ønske bliver opfyldt i 2015. I hvert fald hvis de rygter om Legos forskellige kommende sæt, som i øjeblikket florerer på flere udenlandske fansider, holder stik. Kilden til listerne er webforummet Eurobricks og brugeren David Thomsen, som også fortæller at en The Simpsons Lego Minifigures Series 2 ankommer i 2015.

Vi har selvfølgelig spurgt Lego direkte, om rygterne har hold i virkeligheden – men det kan de, ikke overraskende, hverken be- eller afkræft.  Men vi krydser fingre for, at der dukker 16 nye klodsede Springfield indbyggere op i butikkerne i 2015.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :