fbpx

Skylanders i miniformat Nyheder

Når Skylanders: Trap Team, der er det fjerde spil i den populære Skylanders-serie, lander i butikkerne den 10 oktober, bliver det blandt andet i selskab med 16 helt nye Skylanders Mini-figurer.

De små, og ikke mindst meget nuttede, Skylanders er ikke blot halvt så store som de helt almindelige Skylanders-figurer, de er også baby-versioner af en række af spillets mest populære figurer. Men inde i selve spillet er deres evner fuldt på højde med de “voksne” Skylanders.

I butikkerne vil Skylanders Mini-figurerne blive solgt i pakker med to figurer ad gangen, og prisen skulle ifølge spiludgiveren Activision komme til at matche den, du skal betale for en almindelig Skylander.

Men faktisk er Skylanders Mini-figurerne ikke alle sammen helt nye – enkelte af figurerne har tidligere været tilgængelige som såkaldte Skylanders Sidekicks, som er blevet brugt i forbindelse med forskellige reklamekampagner og lignende for tidligere Skylanders-spil.

Du kan se alle de 16 Skylanders Mini herunder.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,