fbpx

Bliver Wall-E det næste Lego Ideas-sæt? Nyheder

image (10)Robotten Wall-E rullede lige ind i børn og voksnes hjerter i 2008, da han indtog hovedrollen i Pixar-filmen af samme navn. Og den gule, ensomme og ikke mindst romantiske robot kunne meget vel blive det næste Lego Ideas-sæt, der når frem til butikkernes hylder.

Wall-E er nemlig et af de i alt otte Lego Ideas-projekter, der har opnået 10.000 stemmer på Lego Ideas-websiden, og derfor er gået videre til efterårets projektvurderinger i Legos bedømmelsesudvalg. Her skal en række professionelle Lego-folk vurdere de otte projekters muligheder både i forhold til lege- og byggekvaliteter, kommercielle muligheder og ikke mindst rettigheder.

Lego Ideas-versionen af Wall-E er bygget af Pixar-animatoren Angus MacLane, der også arbejde på selve filmen, og derfor kender robotten ud og ind. Du kan læse mere om Lego-versionen af Wall-E her.

Du kan se de syv andre projekter, der også er gået videre til bedømmelse i udvalget, herunder:

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , ,