fbpx

Boba Fetts rumskib i luksus Lego-version

/
/
img

Star Wars filmene er et univers fyldt med forunderlige og ikke mindst mindeværdige rumskibe. Et helt særligt af slagsen er dusørjægeren Boba Fetts rumskib Slave 1, som i slutningen af Imperiet slår igen forlader Cloud City med en nedfrossen Han Solo lastet ombord.

Slave 1 bliver nu en del af Legos såkaldte Ultimate Collector’s serie – en serie af Lego Star Wars-sæt rettet primært mod de voksne fans af såvel klodser som George Lucas filmserie. En serie der tidligere i år bød på en imponerende Lego-version af Sandcrawleren, som vi har anmeldt her.

Lego-versionen af Slave 1 består af i alt 1996 klodser, og sættet byder på i alt fem forskellige minifigurer: Stormtrooper, Bespin-guard og så selvfølgelig både Boba Fett og Han Solo. Sidstnævnte også i en version indefrosset i karbonit og lige til at placere i rumskibets lastrum.

Den endelige lanceringsdato for Lego Star Wars Slave I – 75060, som sættet officielt kommer til at hedde, ligger endnu ikke fast, men det bliver inden årets udgang. Sættet vil kun være til salg i Legos egne butikker samt i deres webbutik, hvor den amerikanske pris kommer til at ligge på 199,99 dollar.

Opdateret 6. okotber:

Lego har nu sat dato på lanceringen af LEGO Star Wars – 75060 Slave I , som sættet kommer til at hedde: De vil være til salg fra januar 2015, hvor den danske pris bliver 1.699 kroner. Lego har ved samme leglighed lagt denne lille video online, hvor sættets designer fortæller lidt mere om det:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :