fbpx

Der er klodser i Assassin’s Creed Nyheder

Allerede i starten af året kunne vi fortælle, at legetøjsfirmaet Mega Brands, der står bag konstruktionslegetøjet Mega Bloks, skulle til at legetøj baseret på spilfirmaet Ubisofts populære spilserie Assassin’s Creed.

Nu er der langt om længe dukket billeder op af de kommende sæt, som synes at trække på inspiration fra flere af spillene i Assassin’s Creed serien inklusive det helt nye Assasin’s Creed Unity, der først udkommer til november.

De nye Assassin’s Creed-sæt lanceres i de amerikanske legetøjsbutikker til oktober. I Danmark bliver du imidlertid nødt til at søge mod internetbutikkerne, hvis du vil have fat i sættene.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,