fbpx

Der er klodser i Assassin’s Creed

/
/
img

Allerede i starten af året kunne vi fortælle, at legetøjsfirmaet Mega Brands, der står bag konstruktionslegetøjet Mega Bloks, skulle til at legetøj baseret på spilfirmaet Ubisofts populære spilserie Assassin’s Creed.

Nu er der langt om længe dukket billeder op af de kommende sæt, som synes at trække på inspiration fra flere af spillene i Assassin’s Creed serien inklusive det helt nye Assasin’s Creed Unity, der først udkommer til november.

De nye Assassin’s Creed-sæt lanceres i de amerikanske legetøjsbutikker til oktober. I Danmark bliver du imidlertid nødt til at søge mod internetbutikkerne, hvis du vil have fat i sættene.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :