fbpx

Disney indgår legetøjsaftale med Hasbro

/
/
img

Disney-prinsesserne og søstrene Anna og Elsa fra sidste års tegnefilmssucces Frost har været rigtig populære som dukker – og fra og med 2016 kommer der til at stå Hasbro på indpakningen.

Disney har netop meddelt, at de har indgået en aftale med Hasbro, der giver legetøjsfirmaet de globale rettigheder til at udvikle dukker baseret på Disneys prinsesse-universer (Japan undtaget). Konkret nævner pressemeddelelsen foruden filmen Frost også Disney-klassikere som Skønheden og Udyret, Den Lille havfrue og Askepot.

”Vores strategi og innovation har betydet, at vi gennem adskillige år har haft en stabil vækst inden for vores forretningsområde rettet mod piger – vi har vist, at vi har en global forståelse for piger og for, hvordan piger i dag gerne vil lege,” udtaler Hasbros direktør Brian Goldner i pressemeddelelsen.

Disneys nye aftale med Hasbro betyder så samtidig, at legetøjsfirmaet Mattel, som hidtil har produceret dukker baseret på Disneys prinsesse-univers, må se sig om efter nye licensprodukter.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :