fbpx

Få din helt egen Alien chest-buster

/
/
img

Der er specielt en enkel scene fra science fiction-filmen Alien – Den 8. passager, der har brændt sig fast på rigtig mange mentale nethinder. Nemlig den, hvor det spæde alien-monster, bryder ud gennem brystkassen på besætningsmedlemmet Kane, spillet af John Hurt.

Det er netop Kane, der danner udgangspunkt for to af de i alt fire nye figurer i legetøjsfirmaet Super7’s kommende retro actionfigurer bygget over Alien. Vi har tidligere skrevet om Super7’s første serie af Alien-figurer her, der er baseret på prototyper til actionfigurer, som legetøjsfirmaet Kenner aldrig nåede at lancere i forbindelse med biografpremieren på Alien i 1979.

Den nye Alien-serie fra Super7 byder både på førnævnte Kane-figur med chest-buster og en udgave med en såkaldt facehugger. Disse to figurer er ikke baseret på de oprindelige prototyper, men er modeleret på ny, så de passer i stil og udtryk. Derudover ankommer også en version af Ripley i rumdragt samt en Alien med et mere metalisk look end den første udgave.

Figurerne skulle komme til salg til november.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :