fbpx

Få din helt egen Alien chest-buster Nyheder

Der er specielt en enkel scene fra science fiction-filmen Alien – Den 8. passager, der har brændt sig fast på rigtig mange mentale nethinder. Nemlig den, hvor det spæde alien-monster, bryder ud gennem brystkassen på besætningsmedlemmet Kane, spillet af John Hurt.

Det er netop Kane, der danner udgangspunkt for to af de i alt fire nye figurer i legetøjsfirmaet Super7’s kommende retro actionfigurer bygget over Alien. Vi har tidligere skrevet om Super7’s første serie af Alien-figurer her, der er baseret på prototyper til actionfigurer, som legetøjsfirmaet Kenner aldrig nåede at lancere i forbindelse med biografpremieren på Alien i 1979.

Den nye Alien-serie fra Super7 byder både på førnævnte Kane-figur med chest-buster og en udgave med en såkaldt facehugger. Disse to figurer er ikke baseret på de oprindelige prototyper, men er modeleret på ny, så de passer i stil og udtryk. Derudover ankommer også en version af Ripley i rumdragt samt en Alien med et mere metalisk look end den første udgave.

Figurerne skulle komme til salg til november.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,