fbpx

Kæmpe legetøjssamling til salg på ny Nyheder

Vi kunne for et par måneder fortælle, at hele Nordsjællands Legetøjsmuseums store samling, der er den største legetøjssamling i Danmark, skulle på auktion hos Bruun Rasmussen Auktioner i Bredgade. Det skete, fordi museets ejer Hilda Svane har besluttet at lukke museet. Du kan læse historien her.

Samlingen kom under hammeren den 12 juni, hvor vurderingen lød på mellem en til halvanden million kroner. Desværre for Hilda Svane blev samlingen ikke solgt.

Nu kommer legetøjssamlingen imidlertid under hammeren på ny. Det er igen Bruun Rasmussen Auktioner i Bredgade, der den 11 september klokken 20.00 skal forsøge at sælge den imponerende samling. Vurderingen er i denne omgang sat ned til mellem 800.000 og 1.000.000 kroner

Du kan læse mere om samlingen og se mange flere billeder på auktionshusets webside.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,