fbpx

Lego Bionicle vender tilbage

/
/
img

Lego har gennem flere uger ”drillet” deres fans ved at tælle ned til en produktafsløring – der i fredags viste sig at være den ultrakorte trailer herunder, som bekræftede en relancering af Lego Bionicle i 2015.

Lego Bionicle voksede i første omgang ud af Lego Technic omkring årtusindeskiftet, og var i produktion indtil 2009, hvor den nåede videre fra klodserne til blandt andet tegnefilm og computerspil. Seriens succes tilskrives i høj grad at have været med til at hive Lego op af det økonomiske dødvande, som virksomheden befandt sig i omkring 2003.

Endnu har Lego ikke løftet sløret for særlig mange detaljer for dette nye dyk ind i Bionicle-universet, ligesom der heller ikke er dukket billeder op af de 13 kommende Lego Bionicle-sæt. Men det forventes, at Lego vil benytte tegneseriemessen New York Comic Con i midten af oktober til at fortælle mere.

Nyheden om Lego Bionicle har af mange Lego-fans været ventet allerede siden december sidste år, hvor der i forskellige internetfora dukkede nogle meget små billeder op af, hvad der lignede, butiksstandere til Bionicle produkter.

Lego har heller ikke sat lanceringsdato på de nye Bionicle-sæt, men der er oprettet en officiel Facebook-side her, som løbende bliver opdateret med nyt om produktserien.

 

Opdateret den 29 september: Så dukkede der de første billeder op af de nye Bionicle-sæt, du kan se dem herunder:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :