fbpx

Vind Disney Infinity: Marvel Super Heroes

/
/
img

81VkxhVcDGL._SL1500_Det er ikke blot actionfigurer og computerspil, der møder hinanden i det helt nye Disney Infinity: Marvel Super Heroes – spillet giver også en lang række af de klassiske Disney-figurer mulighed for at møde superheltene fra Marvel, når spillerne kaster sig over spiltypen Toybox.

Vi har fået mulighed for at udlodde en Disney Infinity 2.0 startpakke. Foruden selve spillet indeholder startpakken også den Disney Infinity-base, som figurerne skal placeres på for at bevæge sig ind i spillet. Historien i startpakken udspiller sig omkring superheltegruppen Avengers, og heltene Thor, Iron Man og Black Widow følger med i kassen.

Det eneste du skal gøre for at vinde Disney Infinity 2.0, er at svare på spørgsmålet herunder – du kan finde lidt hjælp her. Du skal også huske at vælge, hvilket format du gerne vil modtage Disney Infinity 2.0 til, hvis du skulle være så heldig at vinde.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Disney Interactive og varer indtil fredag den 8. oktober kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Konkurrencen er afsluttet.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :