fbpx

Der er klodser i Grusomme Mig

/
/
img

Legetøjsfirmaet Mega Bloks giver store som små legebørn mulighed for at udleve deres helt egen indre Minion. Mega Bloks har nemlig indgået en aftale med Universal Pictures og Illumination Entertainment om konstruktionslegetøj baseret på tegnefilmen Grusomme Mig.

Mega Bloks lod fans få et smugkig på de nye sæt ved tegneseriefestivallen New York Comic Con i sidste uge, og har nu bekræftet, at de gule skabninger er klar i de amerikanske butikker tids nok til, at de kan nå at komme under juletræet. Det er uvist om Grusomme Mig-sættene dukker op i de danske legetøjsbutikker.

Hvert af de nye sæt er bygget over scener i filmen Grusomme Mig 2, og beskrives som nemme at gå til – så der sigtes mod en yngre målgruppe. Hvert af sættene indeholder unikke Minion-figurer, så børnenes samlergen også bliver plejet.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :