fbpx

Hvilke figurer skal du bruge til Skylanders: Trap Team?

/
/
img

Guide til Skylanders: Trap Team – hvilke figurer fungerer med hvilke spil?

Skylanders-superchargers logoplugI Skylanders: Trap Team tørster den lavstammede skurk Kaos nok engang efter magten, og det har fået ham til at befri de såkaldte Stride Banditter fra Cloudcracker-fængslet. Det er derfor op til dig som portalmester at indfange de mange skurke, inden de forårsager for meget … kaos.

Med udgivelsen af computerspillet Skylanders: Trap Team, bydes der også velkommen til en masse nye Skylander-figurer ude i butikkerne. Nogle figurer fungerer kun i det nye spil, andre kan også bruges i forskellige af de tidligere spil, og så er der de helt nye fælder, som slet ikke er figurer.

Vi har sat en guide sammen, så du kan finde rundt i alle de nye pakker med figurer til Skylanders: Trap Team.

 

Samtlige figurer fungerer i Skylanders: Trap Team

Alle de figurer, der er udgivet til de tre tidligere Skylanders-spil (Skylanders: Spyro’s Adventure, Skylanders: Giants og Skylanders: Swap Force), kan bruges i det nye spil. Det er uanset, om der er tale om almindelige, Lightcore-, Giants- eller Swap-figurer. Hvis en Skylander-figur har en grøn, orange eller blå bundplade, kan den lege med i Skylanders: Trap Team, hvor den tager sine hatte, egenskaber og guldmønter med sig.
I Trap Team kan figurerne, ligesom i Swap Force, stige hele vejen til niveau 20 – det gælder også, selvom Skylanderen er fra et af de tidligere spil. Tager du en figur med tilbage til enten Spyros Adventure eller Giants, så nedjusteres figurens niveau midlertidigt til henholdsvis niveau 10 eller 15.

 

Hvilket spil er den enkelte Skylander udgivet i forbindelse med?

Det er nemt at se, hvilket Skylanders-spil de enkelte figurer er udgivet i forbindelse med – det kan du se på figurens bundplade.

Grøn bundplade: Skylanders: Spyro’s Adventure
Orange bundplade: Skylanders: Giants
Blå bundplade: Skylanders: Swap Force
Rød bundplade: Skylanders: Trap Team

Husk på, at farven på bundpladen ikke nødvendigvis siger alt om, hvilke spil den enkelte Skylander-figur fungerer sammen med – udover at den fungerer i det spil, som den er lanceret sammen med samt alle senere spil i serien.

Læs også: Skylanders for begyndere

 

Skylanders: Trap Team-startpakke

Dette er pakken med selve spillet, som du skal bruge for overhovedet at komme i gang med Skylanders: Trap Team. Foruden skiven med spillet indeholder kassen de to figurer Food Fight (Liv-element), der er en almindelig Skylander-figur, Trap Master-figuren Snap Shot (Vand-element) samt to fangtaniumfælder også fra henholdsvis liv- og vand-elementet.
Startpakken indeholder også en ny udgave af den portal, som bruges til at sende Skylander-figurerne ind i spillet – den såkaldte Traptanium Portal (da: fangtaniumportal). Foruden platformen til Skylanderne har portalen et hul til de nye fangtaniumfælder og en lille indbygget højttaler.

 

Skylanders: Trap Team Dark Edition-startpakke

Dette er en specialudgave af startpakken. Den indeholder de samme ting som den almindelige startpakke, men du får en ekstra Trap Master-figur, Wildfire, med i pakken – og så er alle tre figurer i Dark-udgaver . Trap Team Dark Edition-startpakken indeholder også en ekstra fælde – den såkaldte Kaos-fælde.

 

Skylanders: Trap Team-startpakke til tablet

Denne udgave af spillet er til iPad eller Android-tablets. Den eneste forskel er her selve fangtaniumportalen, der er lidt anderledes designet. Det skyldes, at portalen i denne udgave er trådløs, og at der derfor skal være plads til batterier. Samtidig følger der en tablet-controller med i pakken, som kan gemmes væk i bunden af portalen, når der ikke spilles.

 

Skylanders: Trap Team Core 1Skylanders: Trap Team Core Series

Der lanceres i forbindelse med Skylanders: Trap Team 16 helt nye Skylander-figurer i almindelig størrelse – to figurer for hvert af spillets otte elementer. Begrebet Core Series benyttes om en figur, der udkommer for allerførste gang. De 16 nye Trap Team Core Series-figurer kan derfor kun bruges i Skylanders: Trap Team.
Vær opmærksom på, at ikke alle figurerne er på markedet ved spillets udgivelse.
De 16 nye figurer hedder Bat Spin, Blades, Chopper, Cobra Cadabra, Déjà Vu, Echo, Fist Bump, Fling Kong, Flip Wreck, Food Fight, Funny Bone, High Five, Rocky Roll, Torch, Trail Blazer og Tread Head.

 

Skylanders: Trap Team Series 3Swap Force Series 2, 3 eller 4

Udover de helt nye figurer lanceres der i forbindelse med Skylanders: Trap Team også nye versioner af i alt fem figurer, der tidligere har været udgivet i forbindelse med et eller flere af de foregående spil. De nye versioner poserer på en helt ny måde og er forsynet med rød bundplade.
Begrebet Series 2, Series 3 og Series 4 angiver, hvor langt tilbage i udgivelsesrækken af Skylanders-spil figuren har medvirket, og dermed også hvilke spil figuren kan benyttes i. En Series 4-figur kan derfor benyttes i alle fire spil, mens en Series 2-figur kun kan benyttes i det nuværende Skylanders: Trap Team samt forgængeren Skylanders: Swap Force.
Du skal være opmærksom på, at en Series 2-, Series 3- eller Series 4-figur kan have ekstra egenskaber i forhold til tidligere versioner af figuren – egenskaber som kun fungerer i Skylanders: Trap Team.
De fem Series 2-, Series 3- og Series 4-figurer er: Fizzy Frenzy Pop Fizz (S3), Full Blast Jet-Vac (S3), Hog Wild Fryno (S2), Sure Shot Shroomboom (S2) og Tidal Wave Gill Grunt (S4)

 

Skylanders: Trap Team trap masterSkylanders Trap Master

De helt nye Trap Master-figurer er større end almindelige Skylanders-figurer, og bevæbnet med våben af fangtanium. Der er 16 Trap Masters fordelt med to styks for hvert af spillets otte elementer. Inde i selve spillet er der behov for Trap Master-figurerne, når der skal smadres ting af fangtanium, ligesom de er de eneste figurer, der kan åbne fangtanium-porte til ellers lukkede områder i de enkelte baner.
Vær opmærksom på, at ikke alle Trap Master-figurer er på markedet ved spillets udgivelse.
Skylanders Trap Master-figurer kan udelukkende benyttes i det nye spil. De 16 nye figurer hedder: Blastermind, Bushwack, Enigma, Gearshift, Gusto, Head Rush, Jawbreaker, Ka-Boom, Krypt King, Lob-Star, Short Cut, Snap Shot, Thunderbolt, Tuff Luck, Wallop og Wildfire.

 

Skylanders: Trap Team minisSkylanders Minis

Skylanders Minis er 16 helt nye mini- eller baby-versioner af en række forskellige Skylander-figurer. De købes i pakker med to ad gangen og kan i spillet opgraderes og spilles med fuldt ud på niveau med almindelige Skylandere. De er blot mere nuttede at se på.
Faktisk blev nogle af de små figurer lanceret i forbindelse med Skylanders: Giants, hvor de hed Sidekicks. Disse versioner eksisterer kun i et begrænset antal eksemplarer og har ikke officielt været distribueret i Danmark, men skulle du ligge inde med dem, fungerer de i Skylanders: Trap Team på samme måde som de nye Minis.
Du kan se alle de 16 nuttede Skylanders Minis her.

 

Skylanders: Trap Team trap singleSkylander-fælder

Et af de helt nye spilelementer i Skylanders: Trap Team er, at det er muligt at fange spillets skurke. Hvis du har en fangtaniumfælde, der svarer til det element, som skurken tilhører, kan denne fanges i fælden og benyttes som figur inde i selve spillet.
Skylanders: Trap Team traps tripleHvis du ikke har en fælde, der matcher skurkens element, lagres den stride bandit i stedet i spillets hukommelse. Det samme gør sig gældende, hvis din fælde allerede er optaget af en anden skurk, som du ikke har lyst til at sende på reservebænken.
Der følger som nævnt to fælder med i startpakken. Ekstra fælder tilknyttet spillets otte elementer kan købes enkeltvis, men fås også i såkaldte Triple Trap Packs, der indeholder tre forskellige fælder og kan være en smule billigere samlet set.
Den Kaos-fælde, som følger med Trap Team Dark Edition-startpakken, skulle dukke op i en løskøbsversion senere.

 

Skylanders: Trap Team triple packTrap Team Triple Pack og Eventyrpakke.

Triple Pack er, som navnet også antyder, pakker med tre Skylander-figurer – typisk er en sådan pakke omkring 25 procent billigere i forhold til at købe figurerne enkeltvis. Ved spillets lancering er der to Triple Packs på markedet, som hver indeholder to af de nye figurer samt henholdsvis en Series 2- eller en Series 4-figur.
Skylanders: Trap Team adventure packDer er også udgivet to såkaldte Eventyrpakker i forbindelse med Skylanders: Trap Team: Nightmare Express (da: Mareridtsekspressen indeholder Skylander-figuren Blades samt dimserne Skæbnens hånd, Mareridtsekspressen og Sparegris) og Mirror of Mystery (da: Mysteriespejlet indeholder Skylander-figuren Déjà Vu samt dimserne Mysteriespejlet, Raketrambuk og Tikitaler).
Dimserne i hver af de to Eventyrpakker åbner op for dels nye områder samt ekstra funktioner inde i selve spillet.

 

Skylanders Trap Team Light Elemental Quest PackLight & Dark Element Expansion Pack

NSkylanders Trap Team Dark Elemental Quest Packogle måneder efter Skylanders: Trap Team udkom fik spillet tilføjet to helt nye elementer, så der i alt er ti forskellige elementer i spillet. De to nye elementer hedder henholdsvis Light og Dark, og gør det endelig muligt at fange de sidste af spillets skurke i to nye fangtanium-fælder og dermed få adgang til de portaler i spillets verden, som hidtil har været låst.
Light- og Dark-elementet er blevet introduceret i hver sin Element Expansion Pack, der indeholder henholdsvis Trap Master-figurerne Knight Light og Knight Mare, en Light- eller Dark-fælde samt et såkaldt location piece (Sunscraper Spire eller Midnight Museum), der åbner op for en ny bane i spillet.

 

Skylanders: Trap Team legendarySkylanders: Trap Team Legendary

Udover alle de Skylander-figurer, der er nævnt i guiden herover, bliver der også lanceret en række specialudgaver af nogle af figurerne – de såkaldte Legendary Skylanders. Forskellen på de mørke og guldfarvede figurer er udelukkende kosmetisk – der er hverken teknisk eller spilmæssig nogen forskel på disse Skylandere og deres almindelige modparter.
Legendary-figurerne udgives ofte i samarbejde med forskellige forhandlere, og det er ikke nødvendigvis dem alle, der bliver tilgængelige i Danmark. De kan derfor være eftertragtede af samlere.

 

eons eliteSkylanders Eon’s Elite

Eon’s Elite er navnet på specialudgaver af otte af de Skylander-figurer, som udkom i forbindelse med det første spil. Figurerne udgives kun i et yderst begrænset oplag, og det er slet ikke sikkert, at de når frem til de danske butikker.
I første omgang er det kun figurerne Spyro og Chop Chop, der er udkommet i eliteudgaverne. Figurerne fungerer kun i Skylanders: Trap Team, og skulle være op til tre gange stærkere inde i spillet i forhold til de almindelige udgaver af figurerne.

 

Kilder:

Morten Skovgaard fra computerspilmagasinet Gameplay

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :