fbpx

Lego Batman får sin egen film

/
/
img

Lego Filmen blev en kæmpe succes for både filmselskabet Warner Brothers og Lego. En succes der i første omgang banede vej for en fortsættelse, dernæst åbnede succesen mulighed for en Lego Ninjago-film og nu kan The Hollywood Reporter fortælle, at Lego Batman også får sin helt egen film.

Lego Batman-filmen er planlagt til premiere i september 2017, og instruktøren på filmen bliver Chris McKay, der oprindeligt var udset til at skulle instruere fortsættelsen til Lego Filmen. Det betyder, at det projekt er blevet udskudt.

Manuskriptet til Lego Batman-filmen skrives af Seth Grahame-Smith, der tidligere har skrevet blandt andet har skrevet såvel manuskriptet til filmen Abraham Lincoln: Vampire Hunter og den bog, som filmen er baseret på. Phil Lord og Chris Miller der skrev og instruerede Lego Filmen kommer til at fungere som producere, og skuespilleren Will Arnett skal lægge stemme til Batman.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :