fbpx

Lego planlægger Reality TV-show Nyheder

Kunne du forestille dig at følge ti Lego-entusiaster, der uge efter uge konkurrerer på kunnen og på tid om at skabe de mest fantastiske Lego-konstruktioner. En af deltagerne kåres som dagens mesterbygger, en anden sendes hjem, indtil der kun er tre tilbage i finalen?

Det kan Legos vice-president of global licensing and distribution, Jill Wilfert, der ifølge avisen The Guardian luftede muligheden på tv-konferencen Mipcom i Cannes tidligere på ugen: ”Vi udforsker nogle reality tv konkurrence formater, hvilket er helt nyt for os.  Ideen om at blive mesterbygger er noget, vi mener, kunne vinde stor genklang.”

Jill Wilfert kunne ved samme lejlighed fortælle, at Lego også arbejder på en ny produktlinje, der lanceres sammen med en ny tv-serie og tilhørende app, der skal gøre oplevelsen interaktiv, i løbet af 2015.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,