fbpx

Skyd en film med Nerf Blaster Nyheder

NERF-N-STRIKE-ELITE-NERF-CAM-BlasterEngang imellem er det helt ok at sige: ”Åh hvad, sådan en vil jeg bare have.”

Sådan er det for eksempel med NERF Cam ECS-12 Blaster, som legetøjsfirmaet Hasbro netop har lanceret. Dyret er fuldt batteridrevet med et magasin, der kan rumme 12 darts, og en rækkevidde på godt 25 meter. Men det virkelig seje er, som navnet også antyder, at den har indbygget kamera.

Nu er NERF Cam ECS-12 Blaster ikke et produkt, der skal konkurrere med rigtige actionkameraer, og således er opløsningen beskedne 0,3 megapixel, hvad enten der skal skydes foto eller film. Det medfølgende SD-hukommelseskort på fire gigabyte kan rumme 2.000 billeder eller 100 minutters film, som enten kan ses på blasterens lille 1,77 tommer skærm eller de hives over i computeren.

Vi har selvfølgelig forhørt os om NERF Cam ECS-12 Blaster hos Hasbros danske kontor, der desværre kan fortælle, at den ikke kommer til salg i de danske butikker. Hvis du derfor skal skyde løs, skal du for eksempel en tur omkring Amazon, hvor gøbben står i cirka 750 kr.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,