fbpx

Forældre slås om Elsa fra Frozen

/
/
img
Politiet måtte tilkaldes til legetøjsbutik i Dublin, da der udbrød slagsmål om Frozen-dukker.

Dukker baseret på figurerne Elsa og Anna fra Disney tegnefilmen Frost er rigtig populære. Det måtte de ansatte i legetøjsbutikken Smyths i Dublin erkende en formiddag i sidste uge, da de var nødt til at tilkalde politiet, fordi der udbrød slagsmål mellem kunderne om butikkens sidste tilbageværende Elza-dukker

Det skriver avisen Irish Independent. Smyths har nu iværksat en undersøgelse af hændelsen, og udtaler sig ikke yderligere. Men ifølge avisen fortæller øjenvidner, at flere kunder sloges over den populære Elsa-dukker, der både kan synge og har indbygget lys.

Ifølge branchemagasinet Licensing.biz er Frozen godt på vej til det bedst sælgende licenserede legetøj i Storbritannien, en rekord som hidtil har tilhørt Toy Story 3. Magasinet vurderer, at der er blevet solgt for over 31 millioner engelske pund Frozen-legetøj i butikkerne siden filmens premiere.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :