fbpx

Forældre slås om Elsa fra Frozen Nyheder

Politiet måtte tilkaldes til legetøjsbutik i Dublin, da der udbrød slagsmål om Frozen-dukker.

Dukker baseret på figurerne Elsa og Anna fra Disney tegnefilmen Frost er rigtig populære. Det måtte de ansatte i legetøjsbutikken Smyths i Dublin erkende en formiddag i sidste uge, da de var nødt til at tilkalde politiet, fordi der udbrød slagsmål mellem kunderne om butikkens sidste tilbageværende Elza-dukker

Det skriver avisen Irish Independent. Smyths har nu iværksat en undersøgelse af hændelsen, og udtaler sig ikke yderligere. Men ifølge avisen fortæller øjenvidner, at flere kunder sloges over den populære Elsa-dukker, der både kan synge og har indbygget lys.

Ifølge branchemagasinet Licensing.biz er Frozen godt på vej til det bedst sælgende licenserede legetøj i Storbritannien, en rekord som hidtil har tilhørt Toy Story 3. Magasinet vurderer, at der er blevet solgt for over 31 millioner engelske pund Frozen-legetøj i butikkerne siden filmens premiere.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , ,