fbpx

Møbler bygget i Meccano Nyheder

meccano_home_tomish_designBlot 21 forskellige Meccano dele i kæmpestørrelse danner rygraden i møbelserien Meccano Home, der er udtænkt af møbelforhandleren Vincent Boutillier og ingeniøren Christophe Piquemal med tanke på at skabe en enkel og modulær serie af møbler.

Hver af de 21 dele fås i ni forskellige farver, og til forskel fra legetøjet så fremstilles møbelseriens møtrikker i otte forskellige farver, så de kan bruges som kontrastelement. Priserne for Meccano-møblerne starter på omkring 1.700 kroner for en børnestol – voksne skal betale 2.000 kroner for at sidde. Du kan se alle møblerne her.

Legetøjsklassikeren Meccano blev opfundet af englænderen Frank Hornby, der i 1901 tog patent på konstruktionslegetøjet med de perforerede metalskinner og møtrikkerne. I dag fremstilles Meccano i Frankrig, men er ejet af det canadiske legetøjsfirma Spin Master.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,