fbpx

Nye Lego Minifigues til januar Nyheder

Lego afslører de 16 nye minifigurer i Minifigures Series 13

I starten af januar ankommer 16 helt nye minifigurer i den 13. serie af Lego Minifigures – og der er nogle rigtig gode figurer imellem denne gang. Nettets Lego-nørder havde allerede spottet pigen i enhjørningekostumet samt slangetæmmeren i en Lego-annonce, men vi synes nu også at både Hotdog-manden og den kvindelige kyklop er virkelig fine.

De officielle navne på de 16 nye Lego minifigurer er: Carpenter, Hot Dog Vendor, Egyptian Warrior, Evil Sorcerer, Snake Charmer, Fencer, King, Lady Cyclops, Unicorn Girl, Alien Trooper, Paleontologist, Sheriff, Female Samurai, Disco Diva, Galaxy Trooper og Imp.

Ligesom det var tilfældet med Lego Minifigures Series 12, følger der en kode med til hver af de 16 figurer i den nye serie. Denne kode låser op for den digitale version af figuren i onlinerollespil Lego Minifigures Online, som i øvrigt er gratis at spille.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,