fbpx

Playmobil-film i biograferne i 2017 Nyheder

Når nu en anden legetøjsproducent har haft kæmpe succes i biograferne med en film baseret på deres klodsede produkter, så er det ikke overraskende, at Playmobil også gerne vil en tur i biograferne – og det kommer efter planen til at ske i 2017.

Det er, ifølge branchemagasinet Variety, det franske produktionsselskab On Entertainment der i samarbejde med filmselskaberne Wild Bunch og Pathe vil lave en animationsfilm baseret på Playmobils legetøjsunivers.

Det bliver Bob Persichetti, der blandt andet har haft ansvaret for historierne i animationsfilmene Monsters vs. Aliens og Shrek 2, der skal stå i spidsen for produktionen, som vil finde sted i Montreal.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,