fbpx

Toy Story 4 på vej

/
/
img

Da actionfiguren Buzz Lightyear i 1995 trådte ind i drengen Anders’ værelse, betød det ikke kun en omvæltning for cowboydukken Woody alt det andet legetøj, men også helt ny epoke for tegnefilm i biograferne. Animationsstudiet Pixar bragte med filmen Toy Story både legetøj og computeranimation til live.

Siden er det blevet til yderligere to film i serien, og i går kunne Disney bekræfte, at en fjerde Toy Story-film er sat i produktion med forventet premiere i 2017. Denne nye film vil ligesom de to første blive instrueret af Pixar-chefen John Lasseter.

”Vi elsker de her figurer så meget. Det er som familie for os. Vi har ikke lyst til at gøre noget med dem medmindre det lever op til eller overgår det, der er gået forud. Toy Story 3 lukkede historien om Woody og Buzz Lightyears liv med Anders på så perfekt en måde, at vi i lang tid slet ikke snakkede om at lave endnu en Toy Story-film. Men så dukkede der en ny idé op, som jeg slet ikke kunne lade være med at tænke på. Jeg synes den var så spændende, at jeg vidste vi skulle lave denne og – og jeg ville selv instruere den,” fortæller John Lasseter i en pressemeddelelse.

Inden Toy Story 4 får premiere i 2017, skal Pixar lige have fire film andre film forbi biograferne. I første omgang Inside Out, der får amerikansk premiere i juni 2015. Senere samme år kommer så The Good Dinosaur. I 2016 får Find Dory, efterfølgeren til Find Nemo, premiere og så er der en endnu ikke offentliggjort film også til 2016.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :