fbpx

Vind: Sådan træner du din drage 2 på bluray Konkurrence

Dragon BDAlt ånder fred på øen Berk siden vikingerne og drengen Hikke havde held med at tæmme dragerne. Men verden er større end som så, og derude lurer farerne, dragejægerne og den mystiske dragerytter

Siden den første Sådan træner du din drage havde biografpremiere i 2010, er der også kommet en tv-serie til og nu den næste film i rækken, som netop er udkommet på bluray og dvd.  Vi har været så heldige at få fingre i tre eksemplarer af filmen på blueray.

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om Sådan træner du din drage 2 på bluray, er at svare på spørgsmålet herunder.

Denne konkurrence er sponsoreret af Twentieth Century Fox Home Entertainment.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET – VINDERNE FÅR DIREKTE BESKED

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,