fbpx

Alien i sølv og guld Nyheder

Rummonstre i ”festlige” jubilæumsudgaver

Filminstruktøren Ridley Scotts klassiske science fiction film Alien har haft 35 års jubilæum i år. Det er selvfølgelig blevet fejret på behørig vis, også af folkene fra det amerikanske legetøjsfirma Gentle Giant, der netop har lanceret en guld og en sølv version af deres Jumbo Kenner Alien-figur.

De to nye skinnende figurer er helt magen til den 60 centimeter høje Alien-figur, som Gentle Giant præsenterede allerede i februar – bortset fra at de er iklædt en guld- og sølv-lignende belægning. Selve figurdesignet er baseret på legetøjsfirmaet Kenners oprindelige Alien-figur fra 1979 – en figur der dog kun oprindelig var 45 centimeter høj.

Alien-figurerne i sølv og guld produceres kun i et oplag på 79 eksemplarer stykket, som en hyldest til premiereåret på Alien. Figurerne har en pris på 3.000 kr via Gentle Giants webside.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,