fbpx

Amerikansk fodboldspiller køber legetøj for 100.000 kroner

/
/
img
NFL-spilleren Andre Johnson lader 11 børn hive alt ned fra legetøjsbutikkens hylder.

”Du kan løbe gennem butikken og tage alle de ting, du gerne vil have. Jeg betaler for det. Glædelig jul”.

Sådan lød beskeden fra den amerikanske fodboldspiller Andre Johnson i sidste uge til 11 børn, som fik 80 sekunder til at fylde hver deres indkøbsvogn i den lokale Toys ‘R’ Us. De behøvede ikke bekymre sig om spillekonsoller eller spil, da Johnson på forhånd havde lovet dem, at de udover vognenes indhold også ville få en konsol og to spil med hjem.

Det er ottende år i træk, at den 33 årige Andre Johnson, i samarbejde med Harris County Department of Family and Protective Services, lader en håndfuld børn fra knap så gode kår hive legetøj ned fra hylderne.

”Jeg kan blot godt lide at gøre det. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg en dag fik succes, så ville jeg give noget tilbage. Du gennemgår en masse ting, når du vokser op – og jeg forstår nogle af de ting, som de her børn gennemlever,” fortalte Andre Johnson, der til daglig spiller for NFL-holdet Houston Texans, til sportskanalen ESPN.

Den endelige regning for fodboldspillerens legetøjsindkøb rundede i år 16.266,66 dollar – eller lige under 100.000 kroner.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :