fbpx

Byg din egen julepynt i Lego

/
/
img

Sådan bygger du dine egne julekugler i Lego

Du kender godt situationen. Juletræet er for længst hentet og skal på plads i stuen inden juleaften. Det skal pyntes med alt hvad dertil hører af guirlander, lys, flettede hjerter, julekugler … og så en hel masse Lego.

Julepynt er nemlig noget, du nemt selv kan bygge. Ikke mindst takket være Lego-entusiasten Chris McVeigh, der de sidste par år har lavet mængder af julepynt i Lego. Alt lige fra små honningkagehuse og julestjerner til et rigt udvalg af julekugler og så selvfølgelig en Dødstjerne fra Star Wars – for intet signalerer julestemning som en planetødelæggende rumstation.

Chris McVeigh har sit klodsede julepynt til salg i sin webshop. Men han har samtidig været så flink og rar at lægge byggevejledninger online, så du selv kan samle hans designs, blot du har klodserne i forvejen.

Du kan finde Chris McVeighs byggevejledninger her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :