fbpx

De ti mest læste historier i 2014 Nyheder

SkalViLege.Nu’s læsere elsker Skylanders, Furby og forbudt legetøj

Det er ikke til at slippe udenom – nytårsaften er lige forude, og endnu et år fyldt med legetøj er passeret forbi her på SkalViLege.Nu. Vi har skrevet over 200 historier om legetøj de seneste 12 måneder, og mens vi får pusten til næste års produktion af nyheder, test, anmeldelser, købeguides og artikler, er her et kig på hvilke ti historier, der har været mest populære i det forløbne år.

 

1: Sådan finder du det rigtige løbehjul

2: Her er det legetøj, du ikke må lege med!

3: Verdens største skib i Lego

4: Furby er en grinebider

5: Hvilke Skylanders skal du bruge til Trap Team

6: Her er året bedste brætspil 2014

7: Find Lego-klodserne fra din barndom

8: Hvilke Skylanders skal du bruge til Swap Force

9: Hamleys åbner ny butik i København

10: Hoppeglæde i baghaven – Sådan finder du den rette trampolin

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,