fbpx

Den amerikanske legetøjsproducent Funko indtager Norden

/
/
img
Nu kommer den Funko Pop!-figurerne for alvor til Danmark

Den amerikanske legetøjsproducent Funko har gennem de sidste par år opnået stor popularitet med især deres figurserie Funko Pop! – en serie af stærkt karikerede figurer, der efterhånden har været rundt i alle hjørner af popkultur – lige fra tv-serier som Supernatural og X-Files over Disney og Adventure Time til kultfilm som Big Trouble In Little China og så en lang række forskellige superhelte.

3381_MLP_Rainbow_Dash_POP_GLAM_1024x1024Funko Pop!-figurerne er fra tid til anden dukket op i danske specialbutikker, men fra den 1. december har firmaet Wendros AB indgået en nordisk distributionsaftale omkring Funkos produkter.

”Da aftalen med Funko først er kommet så sent op til jul, har det desværre været begrænset for, hvor meget vi har kunne få hjem inden julehandlen. Derfor er vi i første omgang primært gået ud til onlineforhandlere som for eksempel Gucca.dk,” fortæller Peter Nielsen fra Wendros AB.

Han forventer imidlertid at gå langt bredere ud med Funkos sortiment i løbet af 2015, og fortæller at flere store elektronik- og lejetøjskæder har vist interesse i hele norden. Fordi Funko Pop!-figurerne favner meget bredt, vil der selvfølgelig være forskel på hvilke figurer der kommer til salg i hvilke butikker.

I første kvartal af 2015 vil Wendros AB især fokuseret på Funko Pop!- og  Wacky Wobbler-figurer, men senere på året er det også tanken at Funkos mere nørdede legetøsserier ReAction og Legacy skal ind i de danske butikker.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :