fbpx

Konkurrence: Vind figurer til Skylanders: Trap Team

/
/
img
Deltag i lodtrækningen om syv Skylanders-figurer og to fangtanium-fælder

Det kan godt være at Kaos er en lille undermåler, men derfor skal der stadig sættes en stopper for hans grumme planer for Skylands – specielt når han har sluppet De Stride Banditter fri fra Cloudcracker-fængslet. Skylanders: Trap Team udkom for nogle måneder siden, og det er væltet ind i butikkerne med nye figurer.

Som du kan se herunder, har vi fået fingrene i en ordentlig bunke af de nye Skylanders-figurer samt et par fangtanium-fælder.

Alle disse figurer og fælder skynder vi os selvfølgelig at udlodde i en ekstra julekonkurrence. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om de mange figurer, er at svare på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, så tag et kig på vores købeguide til Skylanders: Trap Team her.

KONKURRENCEN ER SLUT

Denne konkurrence er sponsoreret af Activision og varer indtil fredag den 19. december kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :