fbpx

Star Wars: The Force Awakens genskabt i Lego

/
/
img
Lego-fans genindspiller teaser-trailer til den kommende Star Wars-film

Da den første trailer til den kommende og syvende Star Wars-film med titlen The Force Awakens fik internet-premiere i fredags, fik det ganske givet science fiction-fans kloden over til at glæde sig gevaldigt til den 18. december 2015, hvor filmen får premiere.

Handlingen i The Force Awakens foregår efter de tre oprindelige Star Wars film, og har blandt nogle af de films skuespillere som Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Prinsesse Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) og Kenny Baker (R2-D2) på rollelisten. Instruktion og historie er lagt i hænderne på filminstruktøren J. J. Abrams, der tidligere med stor succes har pustet nyt liv i Star Trek.

Herunder kan du se den rigtige Star Wars: The Force Awakens trailer.

 

Der gik ikke mange timer før de første Lego-versioner af den nye trailer begyndte at dukke op på Youtube. Den første til at lave en ’klodset’ trailer var brugeren Snooperking, som på kort tid fik produceret det hæderlige resultat herunder.

 

YouTube-brugeren FinalFeature knoklede også godt igennem. På blot 22 timer fik han produceret en trailer der med sine 30 billeder i sekundet står temmelig skarpt og flot.

 

Jo mere tid der bruges på en Lego-film, jo flottere kan den selvfølgelig blive. Hvilket YouTube-brugeren ZachFB Studios viser frem i denne tredje og sidste Lego Star Wars-trailer, vi har fundet frem.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :