fbpx

Vind: Mario Amiibo-figur og Super Smash Bros til Wii U

/
/
img
Konkurrence: Deltag i lodtrækningen om Nintendos helt nye Super Mario Amiibo-figur

Super Mario Amiibo-figur og Super Smash Bros Wii UNintendo er klar med deres helt egne actionfigurer kaldet Amiibo – en række figurer baseret på nogle af Nintendos mest populære spilfigurer som Pikachu, Link og ikke mindst Super Mario.

Foruden at Nintendos Amiboo-figurerne ser rigtig seje ud, så er de samtidig klar til at træde ind i det netop lancerede spil Super Smash Bros til Wii U. Figurerne er nemlig udstyret med en lille chip i bunden, som kan læses af Wii U-controlleren, der så sørger for, at figurens oplevelser i spillet gemmes direkte i den fysiske actionfigur.

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i Super Mario Amiibo-figuren, som vi selvfølgelig udlodder i en lille konkurrence sammen med Super Smash Bros til Wii U. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet herunder.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Denne konkurrence er sponsoreret af Nintendo/Bergsala og varer indtil tirsdag den 16. december kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :