fbpx

Konkurrence: Vind Light Element Expansion Pack til Skylanders: Trap Team

/
/
img
Skylanders Trap Team Light Elemental Quest PackDeltag i lodtrækningen om det nye Light-element til Skylanders

De mange figurer i Skylanders-spillene er ikke blot farverige og fantasifulde, de er også hver især knyttet til spilverdenens otte oprindelige elementer jord, luft, ild, vand, magi, teknologi, liv og uddød – eller sådan var det i hvert fald indtil for en måned siden.

Her kunne spiludgiveren Activision nemlig fortælle, at Skylanders-universet blev udvidet med de to nye elementer Light og Dark. Vi har fået fingrene i en Light Element Expansion Pack, der indeholder Trap Master-figuren Knight Light, en Light-fælde samt det såkaldt location piece Sunscraper Spire, der åbner op for en ny bane i spillet.

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om denne Light Element Expansion Pack til Skylanders: Trap Team, er at svare på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, så tag et kig på vores købeguide til Skylanders: Trap Team her.

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Activision og varer indtil mandag den 2. februar kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :