fbpx

Lego Architecture udfylder byens huller Nyheder

Fyld byrummets arkitektoniske huller med Lego-klodser.

Lego Architecture-sættene er tænkt som en hyldest til arkitektur, men de overvejende hvide og gennemsigtige klodser i sættene skal også gerne inspirere til helt nye kreationer. Hvilket præcis er hvad det helt nye tiltag ”Fill the Cap” sigter mod.

Med ”Fill the Cap” opfordrer Lego via deres Lego Architecture Facebook-side samt Instagram brugerne til at fylde tomme huller i byrummet med Lego-klodser – ikke rent fysisk, men med egne arkitektoniske Lego-kreationer indsat i byen som på billedet herover.

Hver måned bliver tre vindere kåret af arkitekter fra Bjarke Ingels arkitektfirma BIG, der blandt andet også står bag det kommende oplevelsescenter Lego Huset i Billund, som du kan læse mere om her.

Førstepræmien er samtlige Lego Architecture-sæt, der bliver lanceret i 2015, som sendes til vindere samtidig med butikkerne modtager dem. Andenpræmien er et Lego Architecture Studio-sæt mens tredjepræmien er bogen “Lego Architecture: The Visual Guide”.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,